icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1058705
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 October 2013 07:37
1

Frukost med gyllenbrun omelett

Väldigt svårt att vakna imorse och zumban tog på krafterna igår men ingen träningsvärk och vilken härlig känsla det var att röra på sig. Jag har fått mersmak ! Nu har jag precis lagat en omelett med ost och skinka som väntar på mig till frukost. Klippte några persilja över som avslutning och vilken god frukost det ska bli. Känns bra att jag ska hitta andra alternativ till smörgåsar. Tipsa gärna mig om ni själva har några bra varianter. Såg en ostkaka som verkar god som Jessica här har skrivit om men tycker den verkar lite krånglig att göra men det är kanske fel... Igår kväll fick jag ett sms från en av mina vänner som inte hört av sig på en månad. Hon hade mycket omkring sig och föreslog en träff veckan kring 18:e december för då hade det lugnat ned sig för henne. Jag bara stirrade på sms:et och trodde inte det var sant. Jag kan låta hård men är man så uppbokad och inte har tid med sina vänner, då ska man helt enkelt inte ha några. Känns väldigt avlägset att boka in något så sent fram som i december. Tänkte också lite på stress när jag satt i sjukgymnasten igår i väntrummet. För en gångs skull tog jag det lite lugnt när jag väntade. Läste inget, inget surf på mobilen utan satt bara stilla och lyssnade på min egen andning. Jag slogs av hur skönt det var. Få vara lite här och nu och inte hela tiden ett steg före..

Kommentarer

  • 30 Oct 2013 09:11
    Linnex
    Det är lite intressant att aktivt kunna vänta. Alltså inte göra något annat när väntan sker utan just bara vänta. Det är ganska skönt och lite frid, som en paus. Hepp pepp

Logga in för att skriva en kommentar.