icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 september 2014 19:47
2

Fredagkväll och steker saganaki

Dagarna fortsätter att gå bra matmässigt och jag längtar tills jag sätter igång på allvar med min diet. Nu steker jag saganaki, den goda grekiska osten och till det har jag rucolasallad, färska tomater och avocado. Känns fräscht och gott. 

Idag fick jag skjuts hem ända till porten av en kollega och jag var hemma redan vid femtiden. En av de sällsynta gånger jag bestämmer mig för att gå tidigt och kommer iväg. Måste bli bättre på det även om det kommer att bli en krävande arbetshöst.

Överraskningen igår blev lyckad. Förutom att jag höll på att bli tokig för att A aldrig gick in i sovrummet när han kom hem.. Men till slut så och han tyckte det var fina lakan. Han invände bara mot att en mening var ofullständig på franska som stod på örngottet. Han är ju också utbildad översättare men jag behövde inte lämna tillbaka örngottet.. :-)  Vi sov gott i de nya lakanen och härlig känsla. Vardagslyx men ändå något extra att  känna tacksamhet inför. 

Gillar

Kommentarer

  • 12 sep 2014 20:21

    Hihi, jaså var det en ofullständig mening på örngottet :)
    Bra att du kom hem "tidigt". Måste du alltid jobba över annars, är du tvungen till det? Bra om du kan försöka gå hem i tid.

  • 12 sep 2014 20:34

    Nej, jag är inte tvungen till det och man kan fråga sig vilken mekanism som styr. Måste träna på att släppa saker helt enkelt och vet hur trött jag var dagen innan  min semester. Vill undvika sådant i framtiden.  Hoppas du har en fin helg som väntar. 

Logga in för att skriva en kommentar.