icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1103266
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 oktober 2015 22:30
4

Fredagkväll med grekisk sallad

Ikväll tog jag en tur till skräddaren för att sy in min andra kjol och han sken upp ordentigt när han såg mig. Dels för att han var glad att jag blev nöjd med kjolen och säkert också för han började inse att han har fått en stamkund. Det sistnämnda stämmer då jag har ännu en  ny kjol på lager för att bli omsydd. Härligt och jag vill aldrig tillbaka dit jag var förut. Må dessa kjolar hjälpa mig när jag vacklar och nu vänder jag mig aldrig om utan resan går vidare mot att fortsätta att äta sunt och må bra.

Till kvällsmat gjorde jag en grekisk sallad och något jag aldrig tröttnar på. Skönt med en avkopplande fredagkväll. Imorgon ska jag träffa köparen i min gamla lägenhet då han vill mäta och kolla lite. Har inte varit där sedan det var läckage i rören och jourmontören var där så det känns lite pirrigt men jag pratade med en i föreningen idag som sade att läckan ska vara åtgärdad samt att föreningen tar allt ansvar.Känner fortfarande en lätt oro men jag kan inte göra mer än det bästa av allt.

Var tuff idag då en förfrågan skickades ut till flera kvinnliga schackspelare om att dela på att skriva en krönika om schack varje månad ur ett kvinnligt perspektiv i en schacktidskrift. Jag svarade att jag inte tror på att dela sådant och att jag gärna skriver men då vill jag hålla i spalten själv. Annars skriver jag inte vilket jag förklarade på ett trevligt sätt. Få se vad som händer där. Känns så skönt att veta vad man vill och jag inser att för att få något måste man våga mista något.

Imorgon är det helg och frukost samt morgontidning.Lika lyxigt varje helg. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 24 oktober 2015 06:50
  aregnisw

  Skönt för dig med en helg i lugnets tecken ha det fint yes

 • 24 oktober 2015 10:44
  gasten

  Det är skönt när man kan sy in sina kläder. har också fått sy in några blusar jag sydde i början av sommaren. Ha en riktigt mysig helg !

 • 23 oktober 2015 23:50
  Bella50

  Ta en riktig långfrukost. Det är gött...🌹👍

 • 24 oktober 2015 16:42

  Tack allihopa och vilken vacker höstlördag det är.Ha en riktigt fin helg.smiley

Logga in för att skriva en kommentar.