icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 oktober 2013 19:23

Fredagkväll i hemmets lugna vrå

I onsdags blev dagen lite ostadig om man säger ur matsynpunkt. Ett seminarium med enbart lunchsmörgås gjorde att jag blev väldigt hungrig på eftermiddagen och kände mig rastlös. Gillar inte dessa lunchsmörgåsar på vitt bröd. På eftermiddagen fikade jag med två kollegor och tillika mina bästa vänner och det blev en toscabulle. Jättegott kan jag säga. Sedan hem till min särbo som viftade med en påse nyinköpta chokladgifflar men där satte jag upp min hand. Det fick bli vanlig mat och vad bra det kändes. Lax och potatis. Potatis är inte helt rätt enligt LCHF men jag har inte riktigt hamnat på den helt rätta vägen ännu i och med att jag ännu äter bröd. Kändes bra och jag slapp denna känsla av rastlöshet som kommer när jag äter för mycket socker och kunde också motstå chokladasken som min särbo viftade med framför mina ögon. På torsdag morgon var det dags för fasta igen och allt gick bra som vanligt förutom att jag var väldigt trött på kvällen. Tycker det är svårast på kvällen men jag fokuserade på annat genom att plocka och pyssla hemma. Det har jag igen nu denna fredagkväll då det är fint och i ordning. Tycker maten går så smidigt för mig på dagarna. Till lunch blev det två st biff á Lindström och sallad till det och lite, lite potatis. Mellanmål en 30 gr chokladbars för att få lite känsla av fredagsfika och jag har hållit mig mätt hela dagen. Nu i helgen har jag tänkt prova frukosfralla à la LCHF som ska vara väldigt goda. Mycket spännande och tror inte jag orkar ikväll men imorgon bitti så. Jag har alla ingridienser hemma och jag har lärt mig vad fiberhusk är och vilken hylla det finns på i Ica. Lustigt när jag fastar för jag lägger mig alltid hungrig och längtar så innerligt att få äta frukost. Imorse vaknade jag och hoppades direkt det var dags men blev besviken när jag såg på klockan för hon var bara 3.41.. Men den som längtar efter något gott och jag somnade om och åt en lika god frukost som vanligt imorse och lika glad över det som jag brukar vara.. Fascinerande..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.