icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 november 2014 07:27
1

Fredag och långhelg väntar

Igår var en väldig lugn kväll. Tog en sväng till Jakobsbegs galleria och såg en vackerl ljusstake. Kanske ska köpa den och ha i fönstret nu till första advent. Väldigt klassisk och stilren men lite dyr, 300 kr. Ska fundera lite. Så vacker tid nu när alla ljusen lyser i fönstret. Lika fascinerad varje år och det är något speciellt.

Sedan såg jag en stund på ett program som heter Ska vi göra slut. Rätt intressant faktiskt om att hitta tillbaka till varandra. Det är sorligt med separationer och jag har varit med om för många sådana i mitt liv. Nu har jag det bra med A och vi vill båda göra allt för att vår relation ska hålla.

Middag igår blev aubergine med nötfärs och även idag till frukost.  Oj, nu är det dags för lite variation även om det är gott.. :-)  Jag har med min LCHFtidning till jobbet och ska kolla på vägen vad jag kan hitta på nu till helgen. Långhelg väntar för jg har tagit ledigt på mådag och vad skönt det känns.

Gillar

Kommentarer

  • 29 nov 2014 10:02

    Tack LissaLo och önskar dig en fin helg.

Logga in för att skriva en kommentar.