icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1058264
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 May 2014 21:41

Fredag, lägenhetsvisning och akupunktur

En mycket trevlig dag på jobbet idag och även om jag fortfarande känner väldig jobbstress känner jag mig starkare. Idag var vi på visning av lägenheten som vi står trea i kön på och en ganska sliten lägenhet men den går att fixa till. Både jag och A såg potentialen till det, och ett stort ljust vardagsrum, bra planering och mysig balkong. Två andra personer var där som var före oss i kön och men vad inte vad de tänker och tycker. Jag skulle tro att familjen som var där med barn tackar ja och oftast är det mer jobbigt om man bor trångt och har familj. Vi sitter ju inte sjön det är bara att vi längtar så mycket att bo tillsammans men som jag skrev igår att vi har tålamod. Jag var också på akupunktur idag för tredje gången. Kan säga att det känns när jag får nålar i mina svullna ben men det går bättre och bättre och även min axel känns lite bättre. Framsteg! Precis som med en viktminskning får man ta allt i små steg för att komma till slutliga resultatet. Känner att min mathållning fungerar väldigt bra just nu och jag har upptäckt att jag behöver inte äta så mycket till frukost. Intressant med tanke på de smörgåsar jag lassade i mig förut. I morse drack jag te och åt ett ägg och klarade mig fram till lunch. Nu väntar utmaningen när det gäller mathållningen, en helg med A.. Jag kommer dock att klara det och något fikabröd får bli ett lite medvetet avsteg och man måste få ha något att se fram emot. I parentes kan jag säga att jag har svårt att förstå när jag läser om par som har bantat många kilo tillsammans med hjälp av flytande kost. Blir det inte väldigt tråkigt.. En god middag är sensuellt och livsbejakande och behöver inte alls innebära att man lägger på sig massa kilon. Gäller naturligtvis att välja rätt men det finns mycket som är både gott och nyttigt , tack och lov.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.