icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 oktober 2013 20:18

Fredag kväll

Tog en tur ut för att handla lite mat efter att jag jobbat klart. Kylskåpet behövdes verkligen fyllas på märkte jag och jag har handlat ingredienser till mina frukostfrallor imorgon bitti. Lyckades avhålla mig från att köpa bröd för att göra vitlöksbröd ikväll och ska verkligen in på en annan linje när det gäller bröd. Skönt att det är fredag och jag har en helg framför mig som är bara min egen och jag ska se till att jag får koppla av förutom alla bestyr som ska göras i hemmet. Å andras sidan är det roligt att få det fint. Jag kan inte se ut genom fönstret längre pga renovering på utsidan men imorgon ska jag köpa en stor vacker bukett blommor för att lysa upp lite.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.