icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 november 2015 06:45
5

Fredag före advent

Tidig morgon och förra fredagen vid den här tiden satt vi redan på plan på väg till Malaga. Det har varit en berikande resa men nu njuter jag att vara hemma igen. Helgen blir lugn och vackert med advent på söndag då ljusen tänds i alla fönster. Apropå det så gav vi bort en elektrisk ljusstake till brudgummens föräldrar i Spanien. Det var A:s ide. De såg lite konfunderade ut när de öppnade paketet och inte lika vanligt där som det är här. De har ju dock också mörkt som A påpekade.

Har inte börjat med 16:8 ännu utan kört LCHF dessa dagar sedan jag kom hem och har fungerat bra. Skönt att se att jag åt bröd under semester utan att få något återfall utan kan fortsätta i invanda spår. Hade en kväll när jag gick och handade då jag plötsligt ville köpa ett sockerfritt tugggummi men jag stod emot. Inte för att det är många kalorer utan för att jag inte tycker om känslan att behöva ha något i munnen när jag går från affären. Så var det förut när jag alltid köpte smågodis och nu är det snart ett år sedan jag slutade helt med godis. Känns verkligen bra!

Apropå ljus så har äntligen smärtan släppt i min axel. Jag vaknar inte längre mitt i natten av denna smärta utan får sova hela natten. Vilken välsignelse och vad glad jag är. Fortfarande problem att lyfta men det går att träna upp. Tog på krafterna med denna värk.

Lade ut en bild på Facebook igår och döpte den till historian om en klänning. Det var verkligen många turer och till sist kom den och blev levererad i sista sekunden. Härlig känsla att ha långklänning och det är inte ofta. Blir lite extra festligt.

 

Gillar

Kommentarer

 • 27 nov 2015 07:13
  Tita

  Riktigt fin och vilken lycka att den gick att få ren igen utan skador. Du klär i den, blått måste ju vara din färg!

  Pepp!

 • 27 nov 2015 07:16
  Bella50

  Lika fin som alltid ❤️

  Jag blir oxå glad att din värk gett med sig ....äntligen...och stort grattis till godisstoppet.

  Mitt rökstopp blir 1år den 5/12. Vi är bra duktiga...👏👏👏

 • 27 nov 2015 07:17
  Bella50

  Jag tuggar tuggummi. ( delar varje ) och det har räddat mig många gånger från att slentrianmässigt stoppa nåt i munnen.👍

 • 27 nov 2015 07:36

  Tack allihopa! :-)  Tycker om den lite isblå färgen. När jag var liten älskade jag blått och ville ha blåa kläder varje dag men nu har jag insett att det är bra med lite variation..

 • 27 nov 2015 07:19
  aregnisw

  Jättefin klänning vilken tur du fick den ren. Säger som Tita du klär i blått.

  Skönt att din värk är bättre, skönt det smiley

Logga in för att skriva en kommentar.