icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
25 april 2017 07:04
3

Första steget taget i förändringens resa

Kändes bra att vara tillbaka på jobbet igår och skönt att inte jobba hel dag utan att få en mjukstart. 

Dagen började symboliskt bra med att jag träffade en kollega som är som en vän i hissen och vi kramade om varandra och bestämde att vi ska luncha som i morgon. Sedan fick jag via mail uppskattande rader från en kollega i Norge som tackade mig för att jag var så bra på att hitta på lösningar på krångliga saker. Vad sådant värmer! 

Maten gick väldigt bra igår och automatiskt blev det L7. Känns väldigt naturligt och jag var mer sugen än hungrig när jag gick och lade mig så det är bara att skapa goda vanor. Har blivit för mycket choklad och fikabröd på senaste tiden och ska bli intressant hur jag kommer att må framöver när jag ändrat riktning i sättet att äta. Väldigt bra är jag ganska säker på.. 

Gillar

Kommentarer

 • 25 apr 2017 07:18
  Bella50

  Önskar dig en bättre jobbsituation, ett nytt lugn , en givande fritid med tid för återhämtning.

  Du vet hur du bör äta...men att behålla fokus mitt i kaoset, kraven och tröttheten är inte det lättaste. Börja nysta i rätt ända så undviker du en repris .

  Kram från en vän till en annan ❤️

 • 1 maj 2017 09:14

  Tack mina fina vänner! heart

   

 • 1 maj 2017 09:37
  Bella50

  Hoppas du njuter av förändringens vindar . Ha en fin dag i livet 😍👍

Logga in för att skriva en kommentar.