icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 september 2014 22:08
1

Första dagen

Så var det dags.. Både för ett nytt tänkande och agerande när det gäller mat.

Kommer att bli en utmaning när det gäller planerandet men jag känner mig väldigt motiverad just nu.

I morse åt jag frukost bestående av lite kyckling och en bit brieost och gurka. LIte nötter till mellanmål och lunchen gick bra då det är mycket LCHFmat på restaurangen jag brukar gå till. Till middag kyckling igen med brieost. LIte fantasilöst men det blir bättre sedan.. Det viktigaste är att jag kommit igång.

Min plan är att ha onsdagar som vägdag och jag kommer att väga mig nu på onsdag.

Kommentarer

Logga in för att skriva en kommentar.