icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1096414
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 augusti 2014 07:48
1

Första besöket i nya hemmet

Vaknar till strålande sol och vilken härlig sommar det är och har varit. Insåg att jag klarat maten ganska bra igår och inte så mycket sötsaker som vanligt. Ett bra tecken och att jag börjat skriva här igen är också ett tecken att jag är på väg mot ett annat liv.

Är uppe tidigt för jag ska hinna städa och fixa. Var så otroligt trött igår att jag orkade inte så mycket. Nu ska det ordnas även om mycket återstår i nya hemmet men vi har bara bott här ungefär en månad. 

Får besök idag av en väninna från Örebro som sover över här. Ska bli roligt. Har planerat sallad till lunch men middag ikväll vet jag inte riktigt. Får bli improvisation även om det inte är så bra oftast när man ska gå ned i vikt men denna får bli lite annorlunda. 

Gillar

Kommentarer

  • 9 augusti 2014 12:20
    mosel

    Ha så trevligt med väninnan! :)

Logga in för att skriva en kommentar.