icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 september 2013 19:08
4

Försov mig och fick inte njuta av min frukost

Igårkväll hade jag svårt att somna och låg och vred mig. Vet inte om det var av hunger eller att jag var uppstressad inför jobb. Vaknade vid halv sex och tänkte snart får jag gå upp och äta frukost. Underbart men vad hände. Jag somnade om när klockan ringde och fick stressa iväg och ta en snabb frukost. Men imorgon så... Det intressanta denna dag efter fastan var att jag inte var lika hungrig som förra gången. Jag har också festat på mina bars jag köpte som jag ska göra varje fredag. Lyckades trolla bort en kanelbulle idag under ett möte med en säljare på det sättet att jag lät bli att ta den och tills sist kunde han inte hålla sig och frågade om han fick ta min bulle.. Så löstes det " problemet", hihihi.. Märker att många här på siten väger sig mycket. Jag tror inte på det om jag ska vara ärlig. Vikten kan variera så mycket från dag till dag, flera kilo ibland. Det intressanta är ju ändå hur kläderna sitter. Jag har en kjol som jag provade imorse och som sitter en aning lösare efter två veckor från det att jag inte kunde ha den alls. Känns bra och vågar knappt tänka tanken på den dag jag ska komma i min fina prickiga klänning. Hänger med prislapp kvar i garderoben just nu. Nu gäller det att fundera lite på helgens mat. Jag ska till min särbo och ska laga något LCHF men vet inte vad än. Ska även premiärbaka kokosnötsbröd och vad spännande.. Ikväll blir det egen kompisition. Lövbiff med tomatsallad och stekt saganaki. Skönt att det är fredag och önskar alla en fin fredagkväll.

Kommentarer

 • 20 sep 2013 20:20
  BirtheX
  Det låter som en mycket god middag. Har aldrig smakat saganaki - men det börjar bli dax!
 • 20 sep 2013 20:33
  Gör det. Gott och matigt och perfekt att ha i sallader.
 • 21 sep 2013 07:06
  Håller med om att inte väga sig i onödan. Jag har också märkt hur vikten fluktuerar från dag till dag, så jag väger mig högst en gång per vecka. Nu är det en och en halv sedan senast.
 • 21 sep 2013 08:21
  En gång i veckan är bra att väga sig. Det säger mer. Det man helst vill är ju att kläderna ska sitta bra.

Logga in för att skriva en kommentar.