icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074590
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 April 2014 07:19
3

Försov mig imorse...

och jag som hade tänkt att vara tidig på jobbet efter min ledighet. Av någon anledning lyckades jag inte ställa alarmet på mobilen igår. Var kanske för längesedan, vem vet, hahaha... Alarmet ringde vid midnatt varvid jag lyckades somna om. Sedan vaknade jag vid fyra och kunde inte sova pga ventilationen. Nu ska jag äta frukost, och det blir ägg, räkor och avocado. En spännande vecka där jag tänkt hålla strikt i LCHF.

Gillar

Kommentarer

 • 29 Apr 2014 08:45
  mosel
  Det låter lite likt mig att jag också stressar upp mig självför jag vill hinna med så mycket så jag mår dåligt. Vi får nog ta det lite lugnt båda två. Pepp pepp! :)
 • 28 Apr 2014 23:28
  mosel
  Vad jobbigt att försova sig men det var nog så att du glömt hur man ställde klockan medan du var ledig, haha. Hoppas du hade en skön ledighet!
 • 29 Apr 2014 06:46
  Tack, en skön ledighet samtidigt som jag fick väldig huvudvärk och kände mig stressad paradoxalt nog som att jag ville hinna så mycket under ledigheten vilket skapade stressen. Jag är ändå nöjd då jag fick energi och tid att reflektera.

Logga in för att skriva en kommentar.