icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 september 2014 22:22
3

Förbereder mig mentalt för ny kosthållning och träning

Min mathållning har inte varit helt perfekt de senaste dagarna på jobbet och jag känner ett ökat sockersug. Inte bra och jag vet att stressen gör det samt att jag inte äter lunch på min favoritrestaurang som har så bra mat. Av någon anledning vill inte mina kollegor gå dit och hon jag brukar gå med är på semester. 

Hur som helst har jag bestämt mig för att se sanningen i vitögat och väga mig på måndag morgon och sedan starta mitt projekt viktminskning. Känns bra. 

Imorgon kväll kommer vår nya soffa. Känns så roligt och att få ett vardagsrum. Igår kom dörrarna tillbaka nymålade och fräscha. Också speciell känsla att kunna stänga om sig när man går på toaletten. Allt går åt rätt håll och det är verkligen roligt att skapa och inreda ett hem tillsammans. 

Gillar

Kommentarer

 • 25 sep 2014 07:20

  Då får vi stötta varandra - för jag tar också nya tag från nästa vecka...

 • 25 sep 2014 08:05
  Tita

  Det är svårt att koncentrera sig på vikten o maten då det är oroligt runtomkring men du skall se att motivationen kommer då du får ordning på hemmet. Håll ut!

 • 25 sep 2014 09:00
  lflickan

  Det är i stort sett omöjligt att alltid ha samma motivation och göra exakt det man har planerat eller vill göra. Livet går upp och ner hela tiden.
  Måste kännas skönt att få ordning på hemmet igen. :)

Logga in för att skriva en kommentar.