icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
28 juni 2018 06:32
12

Förändring väntar

Det var längesedan jag skrev här nu och tillvaron har varit intensiv. Som min rubrik säger väntar en stor förändring då jag inte kan vara kvar på mitt arbete pga omorganisation. Jag fick veta det i början på maj. Först var det chock och sorg då jag arbetat på företaget i 18 år. Nu känner jag mig beredd att prova något nytt och ska starta söka jobb till hösten. Först ska jag vila mig och semester. Imorgon är min sista arbetsdag. 

Man kan tänka på mycket och ord är ord men ibland är de starka och sanna. En dörr stängs och en annan dörr öppnas. Det är de orden som finns och kommer att finnas inom mig framöver. 

När det gäller kosten har jag fortsatt på samma sätt men kanske en aning mer kaffebröd och glass. Jag har inte vägt mig men kläderna har känts bra och att jag har landat i storlek 38. Förut kunde jag känna hur ärmarna stramade när jag tog på mig blusar men inte nu längre.  Dock bestämde jag mig för att väga mig imorse hur ledsen jag än skulle bli om jag gått tillbaka över 70 strecket.  Vågen landade på 69.9 och jag är väldigt glad för det. Då har jag gått upp 2 hg efter senaste glädjevägningen och det visar att jag kan klara att hålla vikten och även i en pressad situation jag varit i senaste tiden. 

Nu är mitt mål att gå ned till 67 och jag ska även satsa mer på motion under kommande veckor. 

Gillar

Kommentarer

 • 28 jun 2018 07:54
  aregnisw

  Förändringar behöver som sagt var inte betyda att livet blir sämre, men visst kan det kännas lite när man jobbat så länge på ett o samma ställe det kan jag förstå du. Men nu blir det skönt för dig med lite semester. Och bra går det för dig att hålla vikten det är ju toppen det ha nu en välförtjänt semester heart

 • 28 jun 2018 08:25
  paloma

  Säger som aregnisw förändringar kan också bli till det bättre.

  Hoppas du får en lång och vilsam semester❣

 • 28 jun 2018 08:33

  En örfil känns precis när man får den -ord har en benägenhet att sitta kvar - länge.....

  Önskar för dig att  orden blekanr och försvinner- samla kraft och  ork under sommaren och kom tillbaka stark och lycklig !

 • 28 jun 2018 09:07
  Molnbär

  Bra att du fokuserar på de möjligheter du nu får! Lycka till med ditt nya liv!

 • 28 jun 2018 12:08

  Det är verkligen förändringens vindar som blåser över dig. Att känna sorg är naturligt men bra om du kan se att nya möjligheter öppnas. Jag försöker själv att se det positiva i det mesta när väl sorgen lagt sig. Det är inte lätt på något sätt men man mår så mycket bättre av det.

  Styrkekramar till dig heart

 • 28 jun 2018 12:18

  Spännande och sorgligt på samma gång, men tur att du tar det på rätt sätt, som en möjlighet att utvecklas och gå vidare. Tror stenhårt på dig, det här kommer du att göra något bra av det är jag övertygad om! Pepp!

 • 28 jun 2018 13:14

  Jag gillar också att jobba med ord som ledstjärna. Dina tankar får mig att tänka på en restaurang som heter ” Open new Doors” - det är en bra metafor att bära med sig.

 • 28 jun 2018 20:33

  Jag kan förstå att du kan ha blandade känslor just nu.

   Ta nu en riktigt avkopplande semester för att sedan starta med att hitta något nytt.

 • 29 jun 2018 08:06
  Bella50

  Sänder de varmaste kramar till dig , vännen.

  Njut av Spanien ...det är du värdheart

 • 29 jun 2018 08:07
  Bella50

  Sänder de varmaste kramar till dig , vännen.

  Njut av Spanien ...det är du värdheart

 • 30 jun 2018 06:44

  Tack allihopa för fina ord och stöd och det betyder mycket! heart

 • 30 jun 2018 07:33

  Det är ett chockartat besked förstås när man får det, jag har varit i samma sits, men som du säger och ovanstående så är det också en möjlighet till förändring och nya dörrar öppnas. Ha nu en skön sommar! Kram och lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.