icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
9 oktober 2016 09:10
7

Födelsedagsmiddag igår

Igår fyllde A år och jag hade bokat bort på Gondolen. En mycket fin restaurang med fantastisk mat.Vi var där förra året också när A fyllde år och det roliga är att man kan sitta i den delen som kallas Köket och äta samma goda mat men till billigare priser. Ett glas av ett gott rödvin kostar t.ex 70 kr vilket är ett bra pris. 

Jag hade mailat dit och bett dem servera oss varsitt glas champagne när vi kom för att överraska A och låta mig betala det smidigt och så blev det också. A blev riktigt överraskad och vad lyxigt det kändes.

Sedan åt vi gott, lamm med rotrukter och cheddarcreme med ett glas rödvin till. A tog en liten petit-four till efterrätt  och jag en cappucino. En mycket lyckad kväll och vi fick tid att prata med varandra och planera inför bröllopet. 

Jag har hållit på nu i tre veckor med min nya diet och det känns bra. Inga kanelbulllar till frukost längre och inga jordnötter samt inget bröd. Helt rätt och kroppens känns lättare. Jag ska prova att äta mina matmuffins till kvällsmat med varierande fyllningar kanske det kommer att göra att jag inte är så hungrig på kvällarna framöver. 

På bilden har jag ett halsband på mig jag tycker om. Jag fick det när jag fyllde femtio år av mina kollegor och vad tiden går. Det är bara pärlor på ena sidan som en rolig detalj och sådant tilltalar mig. 

b96ed946-0e7b-4b82-988d-847b1a80eded.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 9 okt 2016 09:42

  Vad trevligt och mysigt det låter och jättefin bild!

 • 9 okt 2016 18:56
  Bella50

  Du är så fin i allt du bär. Utsökt smak och öga för detaljer.

  Nu fick jag en ide' om var vi ska äta på fredagskvällen i Stockholm. Älskar lamm dessutom perfekt mat för oss. 👏👏😋 Tack. 

  Ska kolla upp om bordsbeställning.  Önskar dig/er en mysig kväll.😍

 • 9 okt 2016 20:03

  Tack snälla Bella för så fina ord! 

  Vilken bra idé och då får ni verkligen god mat och fantastisk utsikt. Bäst att beställa så snabbt som möjligt för det är populärt samt att du får säga Köket när du beställer så du hamnar rätt. Roligt och ha en skön söndagkväll du också. 

 • 9 okt 2016 20:06
  Bella50

  Kunde inte komma fram dit ikväll. Får vänta tills imorgon.

  Hur bokade du bord i " köket" ? 

 • 9 okt 2016 20:08
  Bella50

  Nu såg jag hela ditt svar....😬 Måste vara mer uppmärksam .

  Senast uppdaterad 9 okt 2016 20:09

 • 9 okt 2016 20:55

  Det är lite originellt att säga Köket men de vet vad det handlar om.. :-) 

  Går att maila också om du vill.info@eriks.se

 • 9 okt 2016 21:07
  Bella50

  Tack vännen 👏

Logga in för att skriva en kommentar.