icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
4 oktober 2013 07:01

Födelsedag och tårta idag

Igår var jag verkligen hungrig när jag lade mig. Oj vad magen kurrade men jag kunde somna och kände t.om när jag sov hur jag längtade att få äta frukost. Vaknade mitt i natten och hoppades det var dags men klockan var bara tre.. Längesedan jag längtat så starkt att få gå upp och jag blev jätteglad när jag insåg att klockan stod på 5.51. En riktigt fin frukost med det goda hårda brödet jag köpte igår. Idag blir det tårta på jobbet för min kollega och bästa vän fyller 60 år. Jag har själv valt ut tårtorna och riktigt goda varianter. Ska det vara ska det vara.. :-) Jag är inte " rädd" för att ta en bit tårta. När jag gick på min KBTkurs om mat lärde vi oss om medvetna avsteg och sådan måste få finnas. Annars blir livet tråkigt. Det är varför vi äter som är viktigt. I det här fallet med firandet är det både socialt och trevligt och jag behöver ju inte heller ta världens största bit. Härligt med fredag. Upptäckte förresten imorse att jag kom i mina jeans jag inte har kunnat haft på länge. Fyra veckor med 5:2 har jag gett resultat och jag är spänd inför de nästkommande fyra veckorna. Alla ni här inspirerar mig! Önskar er en fin fredag.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.