icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 juni 2014 09:10

Flyttkartonger utanför dörren

Mina flyttkartonger blev levererade hit igår och idag ska jag gå till Claes Ohlson och köpa packningpapper. Känner mig väldigt lugn inför den praktiska delen av  flytten även om jag vet att det kommer att bli rörigt och jobbigt. Dels är det tryggt att ha flyttfirma och dels är jag så otroligt glad att vi ska flytta ihop. Den känslan ger mycket energi.

Har bokat tid med två blivande hyresgäster. En på söndag och en på tisdag. Båda verkar bra och hoppas allt kan bli klart med någon av dessa. 

Idag väntar manikyr. Jag fick avboka tiden igårkväll då det tog två timmar hem från jobbet pga One directions spelning på Friends. Otroligt att det kan påverka så mycket och bussarna och trafiken kröp fram.  Sedan åker jag till A och det blir fint att få träffas. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.