icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1097182
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 november 2015 06:54
6

Fläck på festklänningen

Igår blev lite smått kaotisk inledning på min fastedag när jag trodde jag skulle få en lugn och behaglig kväll. Tänkte avsluta med att se senaste avsnittet av Bron efter tvättstugen men först prova klänningen jag ska ha till bröllopsfesten nu i helgen när vi åker till Spanien. Satt perfekt hos skräddaren när jag sydde in kjolen en aning och nu ville jag visa A.Till min stora förvåning och bestörtning var det en fläck mitt fram på klänningen! Helt otroligt och hur har det kunnat hända. Känner att jag har grubblat hela natten på det. Jag borde ha täckt in en sådan klänning men tänkte inte att detta kunnat hända och jag har knappt rört den. Fanns fläcken när jag var hos skräddaren men ingen av oss såg den men det stämmer inte.  Tänker och tänker och känner mig frusterad att jag inte vet vad som har hänt.

A ska hjälpa mig idag och gå till skräddaren och prata med honom.  Kanske kemtvätt kan hjälpa. Vi får hoppas på det bästa och inte så gott om tid då vi åker på fredag. Vad det kan hända och jag var så glad att jag hittat en fin klänning. Hoppas bara den inte är förstörd för all framtid.

Min fastedag gick för övrigt oväntat bra igår även om kändes tidigt att sluta äta redan 14. 15. Jag fick ju verkligen lite oönskad hjälp på traven att inte tänka på mat men tror detta koncept kan bli bra och min frukost smakade riktigt bra i morse.

Gillar

Kommentarer

 • 17 november 2015 07:00
  Krusmor

  Lycka till med att få bort fläcken! Hoppas verkligen den går att få väck!

 • 17 november 2015 07:04
  Jessand

  Men vilken jobbig upptäckt , hoppas den går att får bort!

 • 17 november 2015 07:09
  lejonell
  Hoppas det löser sig.
 • 17 november 2015 09:38
  Bella50

  😍😍😍

 • 17 november 2015 10:00
  Tita

  Usch hoppas att du hinner få ordning på problemet innan ni åker. Usch jag förstår verkligen dig!

  Bra att du får stöd av A ni löser det på nåt sätt tillsammans!

 • 17 november 2015 12:18
  gasten

  Jag förstår att du blir orolig man får ju nästan panik när sådant händeroch ni snart ska resa, hoppas det löser sig

Logga in för att skriva en kommentar.