icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074599
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 April 2015 07:15
3

Fint att tänka i nya banor

 Igår hjälpte A mig med spanskan så jag ska nog klara att handla frukt ikväll inför vårt rollspel.. :-)

Har bestämt mig för  att inte ta fikabröd ikväll på kursen. Jag brukar mest göra det för att jag är hungrig. Jag måste helt enkelt äta något kvällsmålsliknande innan jag åker iväg efter jobbet. Som jag brukar skriva så är planering nyckelordet... Jag är på gång,motiverad och känns bra och spännnande.

Igår fick jag ett obehagligt påhopp via Facebook från  en schackspelare och känns så tråkigt. " Anklagade" mig lblad annat för att skriva mina schackartiklar för att synas. Han har en egen hemsida och en gång kritiserade jag den  och kom med ett förbättringssförslag så vi schackspelare lättare skulle kunna få ta del av information men nu fick jag höra att jag var "gnällig.".  Han skrev också att han tar bort mig som vän på Facebook och vi bara kommer att mötas när vi spelar något tävlingsparti i framtiden.. Hmm, jag undanber mig så låga människor. Dock kan jag säga att ett sådant meddelande tar och jag var inte alls beredd att läsa något sådant när jag loggade in på Facebook igår. Sov lite dåligt inatt men nu skakar jag av mig

Frukost idag blev lax och melon. Skönt att komma ifrån smörgåsar.

Kommentarer

 • 23 Apr 2015 08:14

  Precis och jag jobbar på att skaka av  mig saker när jag blir attackerad på det sättet. Tack och hoppas du får en fin dag.

 • 23 Apr 2015 08:51
  Tita

  Usch, tråkigt att behöva bli osams för en sak som skulle gagna er alla som spelar schack. Men tyvärr finns det folk som inte kan ta till sig kvalitetsförbättringar. 

  Pepp på dig!

 • 23 Apr 2015 20:49

  Tack för mail och jag  svarade precis. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.