icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
27 maj 2015 16:13
5

Fin i håret och nya byxor blev det också

 Vad lyxigt att jag tog en ledig dag och jag kunde ta det lugnt efter klippningen.  Blev väldigt nöjd och roligt att ha lite längd på håret och få mer form. Märkte skillnad nu mot när jag var där i februari att jag tog ingen choklad till kaffet när jag var där utan åt lite nötter jag förutseende nog hade med mig. Förra gången hade jag med mig ett wienerbröd och var under perioden jag var helt tokig i bullar. Tur att jag har lämnat det bakom mig.

Sedan blev det en tur till H&M för jag var så nöjd med byxorna jag köpte i söndags att jag även köpte ett par mörkblå. Satt perfekt i storlek 40. Sedan provade jag en klänning i storlek 40 men den kom jag inte i. Kände mig besviken och modfälld men ska släppa det och ha mina egna kjolar och klänningar som måttstock istället som väntar i garderoben.

Gillar

Kommentarer

 • 27 maj 2015 17:01

  Bra gjort med att avstå chokladen! Vad roligt att klippningen blev bra! :-)

 • 27 maj 2015 19:14
  Tita

  Roligt med ny frisyr och tids nog kommer du i en liknande klänning, håll ut!smiley

 • 27 maj 2015 20:22
  Bella50

  Klädstorlekar är ju inget att gå efter. Det är inte rimligt hur olika de kan vara mellan plagg. Fanns inte klänningen i en storlek större ?

  Storlek är som vågen...bara några siffror. Fint med byxorna du hittade till nya frisyren. Kan vi få se ett foto ?

  pepp 🌹👍

 • 28 maj 2015 06:20

  Tack Tita och Bella. När det gäller klänningen var det mer en impuls och jag avvaktar lite. Är  nöjd med mina nya byxor. Ska ta ett foto när jag har dem på mig. Lovar. :-)

 • 28 maj 2015 08:54
  Bella50

  Glöm inte visa frisyren oxå 👍

Logga in för att skriva en kommentar.