icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
3 november 2013 16:53
1

Fin helg när söndagkvällens skymning är här

En fin helg att blicka tillbaka till och jag känner också att mitt nya ordningssamma liv har börjat så smått.. Gäller att göra lite varje dag. Idag har jag städat och sorterat ett skåp i köket och vad kul det är att öppna skåpdörren nu. Jag har kommit på två intressanta saker när det gäller ordning. Det handlar om heminredning ocvh att vara snäll mot sig själv. Det sistnämnda precis samma sak som när vi ska gå ned i vikt och må bra. Att jag tänker på heminredning är det att hemmet förvandlas när det blir mer funktionellt och man använder saker på ett annat sätt. Jag hade t.ex söta tvålar i en kartong på tvättstället. Samma kartong de låg i när jag köpte dem men nu tog jag en liten grön skål och lade tvålarna i. Obeskrivligt vilken skilland det gjorde och vilken känsla detta förmedlade när man kommer in i badrummet. Det har varit en fin helg. Igår var jag och A på Nobelmuseumet och det var otroligt intressant. Har lärt mig väldigt mycket både om nobelpriset och Alfred Nobel. Jättekul! Sedan en promenad i Gamla stan och vi gick också till Maria kyrkogård. Vackert att se alla ljusen och känna känslan av både saknad och att inte vilja glömma de människor som har betytt mycket. Jag tänker alltid på min mamma denna dag som gick bort när jag var väldigt ung. Nu väntar en söndagmiddag med A och det blir lax med ungnsrostade grönsaker. Det fungerar bra för mig med LCHf-kosten. Jag var nära att köpa en bakelse idag till söndagsfikat men det blev några bitar 70-procentig mörk choklad istället. Jag har också kommit ifrån smörgåsar och det går ganska bra att äta frukost utan bröd.

Kommentarer

  • 3 nov 2013 18:55
    Donnina
    Va´bra att du inte föll för bakelsen, - den var säkert inte god heller, söt o sliskig, usch! Mycket nyttigare och godare med stark choklad, visst är det! Skämt åsido, det går fint med LCHF-kosten för mig också, jag är inte ett dugg sugen på sötsaker och inte mackor heller faktiskt.. Tänker testa en eller ett par "fastedagar" kommande vecka för att få lite fart på viktnedgången, tycker min kropp är lite väl envis med att inte släppa ifrån sig fläsket.

Logga in för att skriva en kommentar.