icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1034292
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
3 October 2015 09:00
3

Fick mycket gjort igår men inte helt bra

Kom på mig själv att mycket är dubbelbottnat. Jag jobbade väldigt intensivt igår hemma men tog inte någon ordentlig lunch och borde ha gått ut på en promenad.Nöjd med mig själv jobbmässigt men finns en fara i detta. Nästa gång ska jag sätta på alarmet att det är dags för en ordentlig lunch!

På kvällen åt jag och A varsin räksmörgås och tog ett glas vin tillsammans. Inte ofta vi gör det och skönt att få koppla av efter den intensiva veckan. Jag åt brödet för att jag ville det. Känns som jag kan tillåta mig dessa små avvikelser. Jag vet att jag inte tappar taget och 16:8 är min livlina som halar in mig om det skulle gå överstyr.

Jag avstår helt från vissa saker och det är att jag köper aldrig godis eller bullar. Bullar för att det blev för mycket när jag under en period köpte tre för tio och det triggar igång dåliga minnen hos mig. Jag kan vara utan dem helt enkelt och tar bara om jag blir bjuden någon gång. Godis däremot äter jag aldrig inte ens om jag blir bjuden. Finns ingen nytta med detta smågodis som bara triggar igång ett sockerbehov och vem vet vad innehåller. Nej, där har jag faktiskt  rätt att säja nejtack för att värna om mig själv. En bit choklad ibland är något annat och förknippat med en sensuell känsla

Jag ska göra det jag kan för att hålla min vikt och jag vill aldrig tillbaka dit jag var. Denna helg ska jag till skräddaren för sy in några kjolar.Vilken känsla ! Jag minns när en kjol sprack där bak för att jag inte fick upp blixtlåset och vad jobbigt det kändes.. Nu är det annorlunda och som jag brukar skriva. Det går att förändra saker i livet !

Gillar

Kommentarer

 • 3 Oct 2015 09:25
  Tita

  Vilken härlig känsla att få sy in.......!! Du har varit och är så strikt och lugn i dina beslut. Pepp på dig!

 • 3 Oct 2015 09:32

  Tack Tita, det har tagit lite tid men nu känns det som jag hittat rätt och kan styras av sunda saker. Pepp tillbaka och ha en skön lördag. Längtar efter de " nya" kjolarna.

 • 3 Oct 2015 20:47
  Bella50

  Toppen 🌹👍 gott att kunna göra medvetna matval...och inte ramla av spåret. 👏👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.