icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102880
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 juli 2019 07:12
11

Fick ett spännande meddelande

Vilken vecka det har varit! Jag har varit borta varendra kväll och kommit sent isäng och gått upp halv sex på morgonen varje dag.  Igår kände jag att jag fick landa efter förra helgen.  Skulle se en spännande film men somnade direkt jag slog mig ned i soffan. 

Känns bra att jag har kommit igång med LCHF på ett så bra sätt.  Det är så lätt att lockas till att köpa en chokladkaka eller liknande när det är långa väntetider på bussar och pendeltåg.  Jag kör inte perodisk fasta just nu men har refllekterat att det blir långa perioder på dagen då jag inte äter något alls.  Jag tror att det är bra för kroppen och även för psyket då man gör andra saker än att tänka på mat. 

Jag fick ett spännande meddelande i min mailbox i veckan. Det var Sveriges Radio som hade skrivit till Sveriges Schackförbund och ville ha tag på kvinnan som stod bakom bloggen Schackelina.  Schackelina är min schackblogg. Jag blev naturligtvis väldigt nyfiken vad de ville.  

Det visade sig att de ville ha någon som pratade i Studio Ett om fusk i schack.  Det har varit ett ganska uppmärksammat fall ganska nyligen.  Nu ska jag vara med på måndag och åker från jobbet direkt till Radiohuset.  Spännande att få vara med i studion. Roligt när sådana oväntade saker händer. 

Idag blir en lugn dag och jag ska fixa hemma då allt blivit eftersatt senaste tidens intensiva vecka.  Ska göra en LCHF-paj samt även kolla på en serie på Nexflix.  Det är La casa de Papel som startar med säsong 3. En spansk serie som jag verkligen kan rekommendera. 

Gillar

Kommentarer

 • 20 juli 2019 07:41
  piaan55

  Lycka till på måndag 👍❤️

 • 20 juli 2019 07:44

  Tack Pia! heart Lite lätt nervös men det ska nog gå bra för det blir roligt också.  Önskar dig en fin helg. 

 • 20 juli 2019 08:00
  Bella50

  Vad kul...är det direktsändning på radion...vilken kanal. / tid ?

 • 20 juli 2019 08:02

  Ja verkligen roligt och det är i P1, studio Ett.  Tror det blir runt 16.30. Har aldrig hört det programmet men de bevakar och tar upp aktuella händelser.  Tycker det är bra att de vill lyfta fram saker som händer inom schack.

 • 20 juli 2019 08:20
  Bella50

  Noterar detta. Vad heter programmet?

 • 20 juli 2019 08:22

  Det heter Studio Ett. Kul att du vill lyssna. :-) 

   

 • 20 juli 2019 08:28
  mosel

  Vad spännande! Lycka till!

  Ha en trevlig helg! 

 • 20 juli 2019 08:32
  gittan52

  Vad roligt, lycka till yes

 • 20 juli 2019 08:34

  Tack Mosel och Gittan! smiley

  Ha en fin helg! 

 • 21 juli 2019 08:37

  Tack Lissalo!  Jag är lite nervös men det har gett mig positiv energi. Man behöver lite spänning som sagt.. 

 • 21 juli 2019 11:25

  Vad kul!! Lycka till på måndag laugh

Logga in för att skriva en kommentar.