icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074594
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
22 April 2014 19:58

Fick en knuff i rätt riktning

Min första lediga dag och bortbjuden på lunch hos en av mina vänner. Hon har nyligen fått en liten flicka och jag köpte tre små söta klänningar på Next i present samt en liten blommig mössa till det. På vägen dig tänkte jag på hur svårt det är när man är bortbjuden och ska jag nu inte få lugna mig lite efter påskens utsvävningar eller ska det bli fikabröd igen. Mitt lilla " problem" löste sig enkelt. Jag fick soppa på gröna ärter, lite lax, sallad och ägg till det. Även bröd men jag behövde inte ta något då allt annat mättade så bra vilket jag sade. En god lunch helt i min anda just nu! Som nybliven mamma ursäktade hon sig med att inte ha något kaffebröd. Behöver jag säga att jag jublade inom mig och sade att en slät kopp kaffe efter maten blir utmärkt. Vilket det också är och nu är jag på väg mot goda vanor igen. Ska laga till en lite sen middag och det blir lax med sparris.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.