icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
24 september 2013 07:32
1

Femte fastedagen

Imorse vaknade jag faktiskt inte med samma jobbiga känsla inför fastan utan mer konstaterande. Dags igen och det kommer att gå bra. Hoppas dock att jag kan somna ikväll för förra gången sov jag dåligt pga hungern. Ska prova konceptet igen att äta lunch vi tvåtiden. Då slipper jag dessutom trängas runt diskbänken i pentryt.... Idag fokuserar jag på jobb och positiva tankar..

Kommentarer

  • 24 sep 2013 12:12
    hejsan är det någon som kan förklara för en förvirrad kvinna ha ha vad menas med 5:2 är det äta kolhydratt fattigt men äta 5 dagar och 2 dagar inte äta alls? kör sedan 5 veckor lågt kolhydrat å fettsnält oxå..minus tre kilo men skall börja mäta mig tränar 5 dagar i veckan crosstrainer löpnin mm å kanner att jag tappat suget nu för det är så långsamma resultar. skulle du kunna förklar denna 5:2 för mig kanske det är lite snabbare resultat av dett? tacksam för råd kram suzi

Logga in för att skriva en kommentar.