icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 juni 2014 21:05
2

Fascinerande med blocket och blivande hyresgäster

Jag förlorade ju som sagt min fina polisstudent och nu letar jag ny hyresgäst. Vill gärna ha detta klart så snart som möjligt samtidigt som jag är noga med att det ska bli en bra person. Blocket är verkligen fascinerande och känns som hela liv och romaner rullas upp där. Jag svarade på en annons och fick svar tillbaka och kände med magkänslan att det inte kändes bra. Vi pratades vid ikväll och hon frågade mig om jag bodde i ett sunkigt område i Kista. Jag blev lite paff och nu efteråt känner jag hur fräckt det var. Det blev inget av för hon kunde inte flytta in första augusti. Lika bra det! 

Nu på söndag ska jag träffa en student som har separerat och behöver någonstans att bo och gärna norr om sta´n. Hon hade en trevlig annons och det kan kanske bli bra. Kanske också skönt att landa i att få bo någonstans ett år efter separation och jag har en trivsam lägenhet. 

Matmässigt fortsätter det att gå bra och jag känner mig lugnare. Tror jag kommer att gå ned när jag blir sambo lustigt nog.. Har bara den känslan.  

Gillar

Kommentarer

  • 13 jun 2014 21:11
    Tita

    Blocket är säkert fascinerande men farligt också det gäller att vara uppmärksam, och det verkar du vara.

    Lycka till!

  • 13 jun 2014 21:14

    Tack Tita och jag tror jag har lite magkänsla. Jag vill verkligen hitta en bra hyresgäst som trivs här så vi får se vad som händer. 

Logga in för att skriva en kommentar.