icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
26 juni 2014 18:09
2

Få se hur denna lägenhetsvisning går

Idag var jag ledig och skönt att ta det lugnt på förmiddagen och sedan var jag och klippte mig och gjorde slingor. Nu sitter jag och jobbar en stund innan jag ska åka en sväng till A. 

Känner mig lite trött och dessa lägenhetsvisningar tar faktiskt på krafterna. En trevlig person idag och en representant från uthyrningsföretaget var med vilket kändes trevligt. Tror min lägenhet kan pasas honom och han skulle se på en till och jag får besked imorgon. 

Låt mig få detta klart och otroligt att man ska känna så när det är sådan brist på lägenheter. Imorgon kväll är det dags för nästa och förhoppningsvis sista visningen för det känns verkligen som den personen vill ha och behöver min lägenhet. Historien fortsätter.. 

Gillar

Kommentarer

  • 26 jun 2014 18:33
    Rogann

    Hoppas nästa tycker om lägenheten.så du slipper oroa

    dig mera Lycka till

  • 26 jun 2014 18:55

    Tack så mycket och nu ringde de precis att de vill hyra lägenheten och tyckte om den. Jag är jätteglad varkligen! :-) 

Logga in för att skriva en kommentar.