icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1030822
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 September 2015 07:03
4

Ett löfte till mig själv

Nu har hösten kommit och fördelen är att det är så mysigt att vara inomhus.Lampans sken är så lockande och hemtrevligt när kvällsskymningen har infunnit sig och jag tänkte på det när jag gick hem igår.

Efter jobbet igår var på min vanliga kinesiska ansiktsbehandling och vilken känsla att få dessa varma handdukar och skön massage. Tror även det hjälper mot spänningshuvudvärk.

Såg på ett avsnitt av Homeland igår när jag kom hem men sedan var jag riktigt trött efter helgens tävlande och ögonen gick verkligen i kors. Körde16:8 som vanligt igår och fascinerad hur fort timmarna flyger fram på förmiddagen utan frukost. En gång i tiden skulle jag aldrig tro att det var möjligt att jag kunde jobba utan frukost men man ser att livet inte är statiskt.

Igår gav jag ett löfte till mig själv att varje dag till slutet av december ska jag lösa några schackproblem. Igår hade jag med mig en bok på bussen och ska fortsätta med detta. Känns inspirerande och jag ska hålla detta löfte.

Gillar

Kommentarer

 • 29 Sep 2015 10:09
  Bella50

  Tita Det går lättare än man tror att bara ta kaffe eller te ( utan mjölk) under fm. Man lägger sitt ätfönster när man vill under dagen ( äter frukost om man måste alltså )

  Det viktiga är att fastan ska vara 16 tim sammanhängande under dygnet. 

  Eleganz  jag vill oxå vara inomhus och mysa...men trädgården pockar på min uppmärksamhet och omvårdnad. Men det tar emot....😬

  Nu reser vi vidare, lugnt och fint med en ny trygghet i ryggen. 🌹👍

 • 29 Sep 2015 09:11
  Tita

  Jag är så sugen på 16:8 men min frukost är helig(tror jag) 

  Tar du ingenting på morgonen inte ens kaffe?

 • 29 Sep 2015 20:56

  Tita, jag var också sådan förut att frukost var helig men det går bra. Jag tar en kopp te och när jag kommer till jobbet en kopp kaffe som smakar så gott.  Dock äter jag frukost på helgerna och helt vill jag inte avstå och detta känns bra.

 • 29 Sep 2015 23:14
  Bella50

  Att bli trygg med sin egen modell...är A & O tror jag 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.