icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
29 november 2014 10:13
1

Ett hem som fördjupar en relation

Idag är A ledig efter många dagars jobb och han sover just nu.  Jag har ätit en omelett med gravad lax samt sett på teve, Såg ett program om engelska hus och ett äldre par som köpt och hittat sitt drömhus. Vilket hus och vilken lyx! Fantstiskt att se. Det jag slås av dock är att allt handlar inte om pengar utan skapa ett hem med harmoni och precis som de sade att det kan fördjupa relationen. Deras sovrum var en oas och så känner jag också att vårt sovrum är även om vi inte fått allt klart. Fortfarande lika barnsligt förtjust i våra nya. lampor..

Tänker också på att man inte ska bråka om städning utan resonera sig fram till saker och ting. Ömsesidig respekt och ska det egentligen vara så svårt. Tror jag har har förändrat mig där mot när jag var riktigt ung och då var det mycket bråk om städning som både var tröttande och tog mycket negativ energi.

Igår var  en intensiv dag jobbmässigt då det var månadsslut och blev ingen matlagning på kvällen utan jag köpte gravad lax och potatissallad. Idag blir det tomatsoppa till lunch men middgen är ännu ett oskrivet blad.

Vi ska ut idag och handla gardiner samt jag hämta några kartonger med saker min hyresgäst i Kista inte behöver. Känns roligt nu med lägenheten att vi kan hålla på med så roiga saker som gardiner, tavlor och mattor.
 

Gillar

Kommentarer

  • 29 nov 2014 11:28

    Klokt skrivet! Det tar tid tror jag, innan man är redo att lära sig vara två :-)

Logga in för att skriva en kommentar.