icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102827
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
14 mars 2014 20:04
2

Ett härligt vårtecken känns det som

eftersom min nya vårkappa är på väg. Idag var jag i affären och diskuterade modell och provade. Det känns som den kommer att bli väldigt fin. Känt mig glad hela veckan vid tanken faktiskt. Tänk vilken känsla att få ta på sig en ny vårkappa och känna den ljumma vinden och få vara avslappnad i hela kroppen för att man inte längre behöver frysa. Våren är en fin tid som jag längtar till. Redan nu känns allt lättare när det blivit ljusare. Haft en väldigt bra dag på jobbet och gillar verkligen att jobba på fredagar. En liten bit cheesecake slank ned idag på eftermiddagen men det var också det enda onyttiga jag har ätit. Nu har jag tänkt göra en kycklingsallad inför kvällen. Känns bra med LCHF och det enda jag funderar på om jag tar för stora portioner utan att tänka på det. Hur det än är , när man är lite äldre behöver man mindre mat. Vi får se. Jag funderar och analyserar allt under resans gång. Nu har jag kommit från sötsuget, kan dricka en slät kopp kaffe utan något till, samt har helt slopat brödet. Känns riktigt bra måste jag säga.

Gillar

Kommentarer

  • 14 mars 2014 20:06
    mosel
    Vad roligt med en ny vårkappa! :) Bra jobbat!
  • 14 mars 2014 22:51
    Du är jätteduktig! Bra inspiration för mig!!

Logga in för att skriva en kommentar.