icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 december 2013 21:34
5

Ett fint telefonsamtal

Kvällen före julafton och känns lite speciellt. Jag jobbade ganska intensivt idag men fick mycket gjort. På kvällen tog jag en tur i Kista galleria, oj vad mycket folk, och köpte mig en ny ögonskugga med massa glitter julen till ära... Säkert ingen som missat att jag varit lite dämpad och nere pga mina familjekonflikter men jag har bestämt mig för att tänka positiva tankar och fokusera på det jag har. Extra roligt därför att min syster från USA ringde mig ikväll och vi hade ett långt och fint samtal. Blommorna jag skickade när hon fyllde år var tydligen väldigt fina och hon blev glad. Vad roligt att det blev så bra. Fick också en fin och värmande julhälsning av en kollega idag med tröstande ord om min familjekonflikt. Snart blir jag helt bra från mitt hostande och då är det dags för motion och fortsätta den inslagna vägen när det gäller LCHF. Känns bara så bra att jag har hittat hit. MÅnga nya vänner, få skriva mina tankar, helt otroligt vad det har hjälpt mig. Hade jag inte börjat här hade jag haft en garderob full med kläder jag inte kunnat ha och nu är jag sakta men säkert på väg tillbaka till storlek 38. Nästa år ska jag ha min prickiga klänning.. :-) Imorgon kommer A till mig och på juldagen gör vi en utflykt till Sigtuna. Vad roligt det ska bli. Vill önska alla en riktigt fin julafton!

Kommentarer

 • 24 dec 2013 07:37
  gittan52
  Tänk vad ett telefonsamtal kan glädja oss så, härligt! Kan tänka mig att det var mycket folk i Kista. Ja, det var det nog överallt igår förresten. Hoppas du för en riktigt fin jul!
 • 24 dec 2013 10:30
  God Jul!
 • 25 dec 2013 12:58
  Tänka positivt är vettigare att göra för det andra leder ingenting till som är konstruktivt. Så fint att du och din syster kommit på rätt köl igen. Jag har en bror men vi umgås inte alls. Jag kan ryka ihop med honom då han har en tendens att retas på ett sätt min familj har undanbett honom att göra. Men det skulle varit kul att ha en syster. Hoppar att det nu löser sig med familjesituationen. Jag är inget fan av varuhus, varken till jul eller vardag. Och handla gillar jag inte heller. Skickar hellre andra att handla. Eller få dem hemkörda. Om jag går ner till en butik handlar jag nämligen upp alla mina pengar. Jag kan inte hålla i pengar. En glittrig ögonskugga kan faktiskt pigga upp och själv använder jag smink för att peppa upp mig lite så det var väl en god idé när man känner sig nere. Familjekonflikter dyker ofta upp till jul också. Vår morgon började med en massa anklagelser från två håll och det var ju en fin start på dagen. Ett par örhängen fattades. Summa summarum - de låg i soppåsen. Min mor hade slängt dem i sin iver att rensa bordet. Mina äkta pärlörhängen som låg i cellofanpåse och som skulle ges till en väninna. Suck. Sedan låg det där som ett moln tills min morbror kom på oväntat besök. Jag tänker på alla dessa familjer som ryker ihop sedan de druckit för mycket och barn som ser på detta. Jag slipper sådana saker i vår familj för det är nästan ingen som rör alkohol. Och vi har alla sett en farfar som var full och betedde sig .
 • 27 dec 2013 21:02
  Tack gittan52 och LadyG för era hälsningar som värmer. Hoppas er jul varit fin och bra.
 • 27 dec 2013 20:59
  Tack mamselle för dina ord och tyvärr har det inte löst sig med familjesituationen för det var min andra syster som ringde till mig. Dock har det löst sig så till vida att jag känner mig starkare och fokuserar på vad jag har och känner mig tacksam över. Viktigt i livet. Från litet till stort och en glittrig ögonskugga kan faktisk pigga upp som sagt.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.