icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 januari 2015 20:20
3

En vilsam fredagkväll

Var en trevligl kväll igår och A fick bekanta sig med en av mina vänner. Maten blev verklgen god. Dessa kronärtskocksbottnar känns lyxiga att gratinera. Intensiv dag och jag var verkligen trött både när jag somnade  och vaknade.. :-) 

Imorse var det dags för rörmokare och installation av diskmaskin. Han kom redan halvåtta men det blev problem direkt då hyresgästen tagit med sig en annan del som hörde till kranen. Nu tänker jag verkigen påpeka detta så det blir avdrag på fakturan. Killen stack iväg väldigt snabbt och jag hann inte fråga så mycket och det visade sig att maskinen inte sitter riktigt fast utan man får hålla i den när man öppnar locket. Kan nog bero på att det är ett glapp mellan diskbänk och diskmaskin och man kanske kan ordna det med hjälp av en snickare. Vidare var inte ångskyddet fastsatt  men jag har googlat på nätet och ska vara under diskbänken. Inte så lätt alla gånger. Känner mig lite besviken att inte få inviga maskinen men det kommer. Lite att lära sig och fixa med först och jag tänker på nyckelordet tacksamhet jag haft denna vecka.  Kommer att bli bra till sist. 

A var lika trött ikväll som jag och han ser en film just nu. Bra att han får vara ledig imorgon för det behöver han. Jag har gjort i ordning en salladl med lite brieost till och det slog mig när jag skar upp osten att vad lätt det är att äta när man skär upp vid diskbänken. En dålig vana som skapar stress. Man ska försöka alltid att duka fint åt sig och jag tror det är en del av receptet till viktminskning, nämligen förhållandet till mat och sig själv.

Gillar

Kommentarer

 • 23 jan 2015 21:31

  Bra tips det där - att duka upp och skapa en bra miljö för sig själv och sin mat. :-)

 • 24 jan 2015 08:15
  Tita

  Hoppas att ni hade en skön kväll och att ni snart får igång kökshjälpen!

 • 25 jan 2015 08:43

  Visst är det intressant LissaLo och jag tror det är vanlig kommentar just detta att Jag har ju inte ätig något alls.. Men man börjar man tänka efter så kan det bli ett annat reslutat..

  Tack Tita, vi var lite besvikna men allt ska gå bra. Tar lite tid att lära sig hur nya saker fungerar men snart ska diskmaskinen brumma..

Logga in för att skriva en kommentar.