icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
15 mars 2019 18:49
15

En viktig pusselbit har fallit på plats

Det var en intensiv början på året och tufft med alla jobbsökningsprocesser.  Det tar på krafterna verkligen som alla vet som varit där.  Det är inte samma sak som att vara ledig då man ständigt har denna oro.

Jag ville så gärna landa men stundtals trodde jag att jag aldrig skulle få ett jobb igen.  

Nu har jag fått landa och redan jobbat en vecka på mitt nya arbete som administratör på ett fackförbund. Trivs så otroligt bra och känner att det här är helt rätt för mig. Jag var dessutom aktiv i fackklubben på mitt senaste arbete och verkligen intresserad av den fackliga världen.  Känner mig glad och harmonisk, dock ganska trött då det är mycket att ta in men det är bra introduktion.  

Jag tappade mycket av mina sunda vanor i början på året när jag sökte jobb då jag kom in i vanan att ha fikabröd till kaffet varje dag.  Nu på nya jobbet har den vanan redan släppt och jag har helt enkelt inget behov av sådant. 

Känns så bra att ha fått denna möjlighet och som extra plus jobbar jag mitt inne i city.  Utsikten från mitt skrivbord  är över massa charmiga hus och lätt att ta sig till jobbet.   

Gillar

Kommentarer

 • 15 mar 2019 18:59
  aregnisw

  Grattis till ditt nya jobb, jag vet hur det var att alltid söka jobb efter jobb o inget fick men nu blir jag pensionär om 2 veckor o har jobbat sista året så det ska bli skönt, ha det gott heart

 • 15 mar 2019 19:00

  Grattis! Vavadejasa?laugh

 • 15 mar 2019 19:08
  paloma

  Grattis till nya jobbet🙂

 • 15 mar 2019 19:11
  gittan52

  Vilken trevlig uppdatering!

  Grattis till nya jobbet och välkommen till sunda vanor igen  smiley

 • 15 mar 2019 19:21

  Aregnisw, tack och vad skönt att du känner som du gör. Verkar som du har trivts bra på ditt jobb. 

  Tack seglar67 och du hade helt rätt. Tog lite tid men till sist fick jag landa. 

  Tack Paloma! 

  Tack Gittan och känns skönt med sunda vanor igen.  Mitt behov av kaffebröd var helt enket rastlöshet.  På nya jobbet verkar det dessutom inte finnas så mycket kaffebröd vilket underlättar.  Det ska gå bra. 

 • 15 mar 2019 19:24

  Grattis till jobbet! Så himla skönt! yes

  Och goda rutiner är ju bra, och varierar från plats till plats. Jag dricker bättre på jobbet, och äter långsammare. laugh

 • 15 mar 2019 19:27

  Tack MagganD och det är verkligen en otrolig lättnad och dessutom ett väldigt intressant och roligt arbeta.  Jag sk få in mina goda rutiner.  :-) 

 • 15 mar 2019 19:37
  Dharma58

  Vad skönt att du fått jobb! Grattis! Vad bra jobbat att komma in i dina matvanor igen och klara att säga nej till fikabröd. 

 • 15 mar 2019 20:08
  Bella50

  Den som väntar på nåt gott...heter det ju. 

  Vad glad jag blir för att det löst sig så bra. 

  Njut av första  jobblediga helgen nu 🥰👏👏💐

 • 15 mar 2019 20:35
  chicha

  Grattis till nytt jobb🎉👍Jag har också varit i den situationen och gått på korta tidsbegränsade vikariat, alltid lite oroligt och jobbigt att inte ha rutiner. Vet en som tyckte att jag skulle skaffa rutiner som "friherinna", men det tyckte jag var svårt då jag aldrig visste för hur länge. Är annorlunda på t ex sommarlovet, då man vet för hur lång period det är. 

  Är ju ett bra läge att börja med nya rutiner på en ny arbetsplats, t ex "jag äter inte kaffebröd". Det var jag väldigt konsekvent med då jag började på min nya arbetsplats för drygt ett år sedan. Underlättar förstås om det inte finns jämt och ständigt. 

 • 16 mar 2019 06:33
  Lovis

  Grattis, så kul att du trivs så bra med nya jobbet och åter bra rutiner med kost etc. 

 • 16 mar 2019 07:40
  Jessand

  Grattis till dit nya jobbsmiley

 • 16 mar 2019 07:42
  Tita

  Stort grattis till nya jobbet!!!

 • 16 mar 2019 08:02

  Tack Dharma58!  Kommer att gå bra att säga nej till kaffebröd. Problemet var större när jag var hemma och ständigt väntade på telefon efter alla jobb jag sökt. Det gjorde mig rastlös och extra mycket de dagar- vilka var många- då telefonen var helt tyst. 

  Tack LissaLo och vad fint sagt!

  Tack Bella!  Du har helt rätt att det är annorlunda känsla inför helgen.  Förut var det nästan tvärtom att jag tyckte det var jobbigt med helg för att ingen skulle kunna höra av sig ang intervju.  Nu kan jag koppla av och känns underbart. 

  Tack Chicha!  Precis så är det när det gäller ledighet.  Oro och ovisshet påverkar mycket.   Kännns också skönt att jag fått en tillsvidareanställning.  Bra idé när det gäller kaffebröd men kulturen verkar vara sådan att de satsar mest på frukt och smörgåsar.  Jag brukar ta en ostbit till kaffet på förmiddagen och det fungerar bra. 

  Lovis, Jessand och Tita, stort tack! 

 • 17 mar 2019 15:45
  AH65

  Grattis till nya jobbet! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.