icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
21 januari 2015 06:31
2

En välgörande sömn

Igår en mycket lugn och balanserad dag både när det gällde mat och jobb. Jag måste ransonera mina nötter bara känner jag. Det är mitt mål framöver och äta något som inte är lika energirikt till mellanmål för det är lätt att man tar för mycket. Ska fundera ut något som är bra och kanske göra ordning paprika med ost.

Igårkväll satte A och jag upp två tavlori i vardagsrummet. Etsningar vi köpt i Paris och ramade in  i helgen. Vad roligt både med ett gemensamt minne och att det blev så snyggt. Satt bara i soffan sedan och njöt av att det blev så snyggt. Nu är vardagsrummet i princip klart. Ska bara till några kvistsar i en golvvas. Lustigt för det var det rum som fick så oanvänt så länge innan vi  köpte soffa.

Vii var trötta båda två igår och lade oss redan vid niotiden och sov hela natten. Känns verkigen välgörande. Ikväll blir det dans igen sh´bam. Förra veckan mådde jag inte bra så då hoppade jag över och ska bli härligt att få dansa ikvälll.

Så glad att min huvudvärk är borta. A bara fnös åt mig igår nrä jag berättade att jag blev sämre när jag jobbade och bättre när jag såg på teve.. Hmm, kan hålla med om lite märkliga sjukdomssymptom men nog ett tecken att jag behövde koppla av.

Gillar

Kommentarer

 • 21 jan 2015 08:10

  Tack och håller helt med dig om att lyssnsa på signaler och jag har varit dålig på det tidigare. Sh´bam är så otroligt roligt. Enkla basrörelser till härlig rytm och man blir glad både under och efter passet.

 • 21 jan 2015 07:45
  AH65

  Härligt att du mår bättre! Huvudvärk är riktigt jobbigt. Kroppen har många sätt att tala om att det är dags att vila. Bra att du lyssnade!

  Sh´bam låter kul. Vilken typ av dans är det?

   

Logga in för att skriva en kommentar.