icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
30 oktober 2014 22:14

En tuff dag men jag har lättare att hantera stress nuförtiden

Jobbet är intensivt dessa dagar och full fart hela dagen. Jag åkte hem för att starta med tvättstugan trots att jag egentligen ville se en spännande film. Temat var en man som hittade flera miljoner kronor i en taxi för att sedan bli jagad av torpeder men tiden räckte inte till tevetittande.  Nåväl, jag såg en sådan film i söndags och det blir fler tillfällen.  Ganska skönt att tvätta och springa upp och ned i trapporna för att rensa hjärnan lite.

Lunchen idag var helt fantastisk och vad lätt det är att äta LcHF för mig när jag har sådan bra lunchrestaurang. Jag åt en typ av fläskkött, coleslawsallad och brocolligratäng samt gurka och tomatsallad. Det är buffé och jag försöker att inte ta för stora poritoner. Trots stress på eftermiddagen blev jag inte rastlös och inget sockerbehov.

Idag fick jag ett litet paket på jobbet och jag blev förvånad för det är sällan det ligger något i postfacket. Det var en kollega som ville tacka för att jag hjälpt henne. Vilken rolig överraskning och vad glad jag blev. Tänk vad mycket sådant betyder och varför tar man sig inte mer tid till sådana saker,

Nu ska jag lägga in lite ren tvätt innan det är dags för sängen. A sover redan och inte så konstig då han var uppe redan halv fem i morse.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.