icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
13 januari 2016 07:16
6

En talande dröm

Jag hade en äldre dam jag brukade besöka och som varit en av mina grannar tidigare. Nu är det längesedan vi träffades , ett och halvt år sedan och det är mitt fel som inte hört av mig. Hela tiden skjutit upp det fast jag tänkt mycket på henne.

Inatt drömde jag att jag såg Sonja som hon heter  sitta på en gräsplätt - drömmar är aldrig logiska som vi vet och varför gräs i denna vinterkyla - jag gick fram till henne och sade att det var jag Susanna och tog hennes hand. Jag trodde hon skulle bli glad men hon vände bort sitt huvud och sade att hon väntat så länge att hon gett upp. Det var en smärtsam känsla i drömmen och även i verkligheten för så är det ju och jag förstår att hon väntat och gett upp. Känns lite sorgligt och jag ska tänka mer på de människor jag har omkring mig och ta mig tid. Vi ska vara rädda om varandra och kram till er alla i vinterkylan!

Gillar

Kommentarer

 • 13 jan 2016 07:31
  aregnisw

  Så sant du man fastnar gärna i sin egen lilla bubbla som jag kallar det och ibland tänker jag också att jag ska besöka den o den o den men det blir inte av och klart att dom blir besvikna så även jag ska nog försöka skärpa till mig men samtidigt när man nyss träffat en man så går ju han i första hand för tillfället annars lär vi ju aldrig känna varandra på djupet. Sånt är livet ibland....

 • 13 jan 2016 08:01
  Bella50

  Ring någon idag.....varför skjuta upp det mera ? 

 • 13 jan 2016 08:11

  Det är sant aregniws att det är svårt att få tiden att räcka till men små ting betyder också mycket som kort och liknande. Vet hur glad hon blev när jag skickade vykort från Marocko förförra sommaren. Bella, jag ska skriva ett brev och höra av mig på det sättet.

 • 13 jan 2016 09:37
  chicha

  Jag tror nog att det var ditt undermedvetna som sa till dig att du ska ta kontakt med henne! Bra att du tänkt skriva brev idag! 

  Påminner mig om att jag ska ringa min gamla mamma! 

 • 13 jan 2016 09:55
  Det var nog ditt eget dåliga samvete i drömmen... Jag tror hon blir jätteglad om du hör av dig! :-)
 • 13 jan 2016 11:56

  Hon blir nog bara glad att du hör av dig, men skjutb inte upp det mer. Pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.