icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1034241
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
20 September 2014 18:35

En sysslolös dag och det känns skönt

Idag sov jag till halv nio och tagit det riktigt lugnt. Hade tänkt ta en tur till Kista galleria och kolla lite. Såg en lapp på köksbordet från A, han jobbade idag, att han påminde mig att jag har mattor att hämta på Kemtvätten Då blev jag plötsligt så trött.. :-)  Kände att jag ville vila mig lite från lägenhetsbestyr denna dag så jag stannade hemma istället. Faktiskt riktigt skönt mentalt att inte göra så mycket utan bara få vara i nuet. Läste i min bok jag lånade på biblioteket, sov middag en stund, kollade lite på nätet och mycket mer har det inte blivit. 

En sväng ut och handlade och köpte räksmörgåsar vi ska äta ikväll. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.