icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
16 januari 2016 22:04
8

En stillsam dag

.. och vad skönt det känns trots att jag inte gjort så mycket. Känner inga borde inom mig själv utan tänker bara att jag är trött så måste jag få vara det. Jag har skurat köksgolvet, badrumsgolvet och bytt nya lakan i sängen och det kändes bra. Efter det har jag mest sett på teve och har nu fastnat i andra säsongen av Black list som är riktigt bra, välspelad och spännande.

En sak glömde jag att jag faktiskt kört min online träning och vad glad jag är att jag kommit igång. Finns de som säger att träna hemma inte är samma sak som att träna på gym men jag får faktist upp pulsen ordentligt och blir riktigt andfådd.

Idag gick jag och handlade och vad lätt det är att hjärnan försöker övertala på ens svagaste punkter. Godis är helt borta ur min tankevärld men jag är svag för choklad och speciellt när det är kallt ute. Nu kände jag att jag att jag svajade farligt nära att bestämma mig för att köpa en liten marabou mjölkchoklad i affären, bara en liten variant men det är inte bra helt enkelt. Som en skänk från ovan när jag köpte kyckling i disken stod en skål med salami där på tandpetare som smakprov och jag tog en direkt. Sedan var tanken på chokladen som bortblåst. Tack magiska LCHF!

Ikväll har jag kollat i senaste LCHFtidningen och fått massa inspiration på spännande maträtter. Planering, inspiration och fantasi är viktigt.

Gillar

Kommentarer

 • 17 jan 2016 08:03
  Bella50

  Skönt att vara på spåret igen, och ha fokus på vikt , hälsa och välmående.

  Man kan nog inte helt slappna av ang. sina triggers....trots att man "vet" s.a.s

  I det fallet är det som om hjärnan stänger ner...och det bara sker reflexmässigt att man stoppar nåt onödigt i mun. Bäst är att hålla sig långt borta...hela tiden.

  Maken smaskar fortfarande på julchokladen....men lite "i smyg" så det gör inget.

  En kall söndag hos mig. -12,7 C. Brrr....

 • 17 jan 2016 09:57
  chicha

  Jag tycker att du gjort en hel del jag! 

  Bra val vad det gäller chokladen!

  C.

 • 17 jan 2016 10:06
  marre64

  Jag är också svag för choklad. angry Vilken tur att du hittade något annat att stoppa i munnen i affären yes

  Och någon stillsam dag vet jag inte om jag tycker du hade wink

 • 17 jan 2016 10:57
  BirtheX

  All träning som blir av är bra träning! 👍🏼

 • 17 jan 2016 16:23

  Kan faktiskt hålla med om att jag gjorde en hel del vilket jag märkte när jag skrev om min dag...Det viktigaste var nog att det var en dag utan krav och vilken skön känsla det är..

 • 17 jan 2016 18:18
  Bella50

  Åh, vilket fint foto. Alltid lika elegant 🌹👍

 • 17 jan 2016 19:19
  chicha

  Vill bara skryta om att jag också avstod choklad idag 😏, en chokladask som gavs bort till vår instruktör och som hon genast bjöd på. Jag var sugen, men tog ingen!

   

 • 19 jan 2016 14:25
  Jag tänkte på det du skrev att träna hemma inte skulle vara samma sak som att träna på gym. För mig låter det som att det skulle kunna vara något som ägare av gym skulle kunna säga. Det finns absolut inte någon sanning i det. Det viktiga är att man tränar inte var man tränar.

Logga in för att skriva en kommentar.