icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 januari 2015 08:47
1

En ständigt återkommande dröm

Jag har en typ av mardröm som ständigt dyker upp. Igår tänkte jag faktiskt att det var längesedan jag drömde detta och lustigt nog drömde jag om det inatt. Jag drömmer att jag går in i min gamla lägenhet där min hyresgäst bor nu. Jag har ju nycklarna men skulle aldrig ens tänka på att använda dem. I drömmen är jag där och plockar ihop lite saker jag ska ha och jag känner att jag gör något jag inte får. Samtidigt kollar jag hur det ser ut i lägenheten med nyfikenhet. Ingen nostalgi utan bara som jag vill se. Just känslan att jag gör något jag inte borde är så obehagligt i drömmen.

Kanske är det så att vi har två krafter inom oss och i drömmen släpps den ena kraften fri på något sätt. Jag brukar kunna tolka mina drömmar men denna förbryllar mig verkligen. Det är ju inte att jag längtar tillbaka till mitt gamla liv. Jag har har aldrig varit lyckligare än jag är nu. Kanske bara ett sätt att göra en resa i mitt tidigare liv ungefär som man kan drömma om sitt barndomshem.

Gillar

Kommentarer

  • 18 jan 2015 09:35
    Krusmor

    Jag har haft liknande drömmar, år efter år. Dvs. drömmar var jag besöker bla. mitt barndomshem tillika hem var jag och min man bott tidigare i. Varför man kan återgå och besöka och se det fd. hemmet i drömmen (hur det nu ser ut eg. med de nya ägarna i riktiga livet vet jag väl inte... men känslan är så påtaglig)... Det är ju i vart fall en del av ens egna personliga historia. Vi har levt där. Vi har haft dåtidens drömmar där. Vi har även vuxit som mänskor där. En viktig del av vår historia.

Logga in för att skriva en kommentar.