icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1074584
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 April 2015 21:48
2

En skön och avkopplande lördag

 Idag har jag inte varit ute på hela dagen. Hade tänkt kila ut en sväng vid femtiden men började kolla på hotell i Spanien för vi ska bo där några dagar i sommar på hemresan från Marocko och då fastade jag rejält..Jag hittade ett bra hotell i Malaga till bra pris och skönt att  ha det ordnat.

För övrigt har jag städat och plockat med saker.Blir mycket kläder som ligger framme efter veckan och jag ska verkligen försöka att bli bättre på att lägga undan saker. Min mamma brukade alltid säga att man ska lägga tillbaka en sak där man tagit den och visst är det rätt. Och ganska förvånansvärt enkelt faktiskt..

Sett en del på älsklingsserien Wallander och trevligt småprat med A när han kom hem.

Blev så gripen när jag läste i tidningen i morse om pojken med en ovanlig sjukdom som innebär att man åldras snabbt och hur han älskade fotboll. Idolerna var bland annat Messi och Zlatan. Tänk vad mycket det skulle betyda om han fick träffa dem och vad mycket man kan göra för andra människor när man är deras idol.

Imorgon söndag och ännu en ledig dag. Mitt jobbiga energipass på SATS är inplanerat och bara att kämpa på. Jag vill också baka knäckebröd och planera veckans LCHFmat.

Gillar

Kommentarer

  • 19 Apr 2015 03:08

    Hej. Va härligt det lät med att planer in hotell utomlands. Jag längtar också efter att resa. Har en dröm om att åka till Toscana. Jag har också Wallander som favorit. Nej, nu är klockan riktigt mycket. Dags att sova. Ha det så gott. :)

  • 19 Apr 2015 10:28
    Tita

    Heja på dig då är envist framåtyes

Logga in för att skriva en kommentar.