icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
18 oktober 2014 11:02
4

En prickig kjol

I morse provade jag en prickig kjol i storlek 38 somj jag köpt på Next för längesedan. Jag kan knäppa den i midjan, med nöd ochnäppe måste tilläggas,  men för trång runt låren för att den ska hänga snyggt. Det ska bli min målbild just nu. Tänker känslan någon gång i framtiden när jag tar på mig den och känner känslan när den faller mjukt längst kroppen. Då vet jag att jag har nått mitt mål! Kanske ytligt men väl värt att kämpa för lika mycket som hälsan.. :-)

Gillar

Kommentarer

 • 18 okt 2014 11:05

  Jättekul! Du är nära målet! Pepp pepp! :)

 • 18 okt 2014 11:08

   

  Tack Mosel och härligt att känna at jag är på våg efer all stress, bullar och sötsaker som hände denna stressiga sommar. Nu har det vänt.. smiley

 • 18 okt 2014 11:10

  Bra kämpat! :)

 • 18 okt 2014 11:56

  Bra myskatt, vi får kämpa och ha kläderna  som sporrar oss. Blir en bra belöning till oss själva när vi kan ha dem.. :-)

Logga in för att skriva en kommentar.