icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 november 2015 21:13
3

En oväntad bulle

Allt har gått bra idag jobbmässigt och imorgon jobbar jag hemifrån.Känns klokt att utnyttja den möjligheten och skönt att slippa ge sig iväg ut på morgonen.Jag mår bra men är fortfarande skör och lätt att förivra sig.

Spanskan ikväll gick väldigt bra och vi lärde oss mycket och tacka för det när vi bara var två elever. Jobbigt men otroligt givande. Den ena deltagaren hade med sig hembakade bullar när vi fikade och jag valde att " förstöra" min fasta med att ta en.En liten bulle och just en sådan situation som dyka upp ibland i livet.Jag åt bullen och inte sugen på något alls när jag kom hem utan räckte bra att koka en kopp te.

Gillar

Kommentarer

 • 13 nov 2015 08:47

  En liten bulle är ingen fara den hade du förbrukat innan du var klar med den svåra spanskan under kvällenlaugh

 • 13 nov 2015 07:20
  aregnisw

  Men det verkade ju som en lärande kväll och bullen gör nog inget du smiley

 • 12 nov 2015 21:36
  Bella50

  Verkar vara en bra kväll. 🌹👍

Logga in för att skriva en kommentar.