icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
12 december 2014 22:05

En orchidé blev en avslutning på dagen

Var väldigt vilsamt idag att arbeta hemifrån då det var så tyst och lugnt. Först var jag lite tveksam att göra det när A var hemma men jag hade mitt eget arbetsrum här i köket utan problem. Ingen kan heller anklaga A för att störa när han sov på soffan i vardagsrummet under eftermiddagen. Med andra ord att jag hade inga problem att få vara i fred.. :-)

Vi gick ut och åt lunch tillsammans idag. Mycket trevligt. Buffé på en kinarestaurang men jag åt precis lagom och undvek friterat.

På kvällen tog jag en sväng til Kista för att göra min kinesiska ansiktsmassage jag gör varje månad. Så otroligt skön och välgörande den är. Dessa varma handdukar gör att jag blir varm ända ned i tårna..

Efter det tog jag en tur in i blomsteraffäreren. Jag var stamkund där när jag bodde i Kista och hon blev glad att se mig. Av naturliga skäl för ännu en kund som A påpekade i krass ton men jag vill nog leva i tron att det kan vara en kombination och att hon även kan tycka jag är trevlig.. Jag köpte en så vacker orchidé till vårt vardagsrum som nu blivit så fint med persienner och gardiner. Orchidén är vit och jag dekorerade den med kvistar av guld. Blev riktigt fint.

Ikväll blev det improviserad mat igen. Grekisk sallad med rostbiff. Sommarmat egentligen men gick utmärkt att äta. Sallad är väldigt bra tillbehör till många rätter när man äter LCHF. Imorgon är det lördag och jag har tänkt planera någon ny maträtt.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.