icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
1 februari 2017 21:51
6

En överrasking utanför dörren

Jag blev sjuk i måndags kväll men nu är jag på bättringsvägen. Kändes som jag tappade all energi och det har nog varit lite för mycket sista tiden helt enkelt. Ska verkligen tänka på att ha mina lugna stunder och inte ryckas med av stress.

Med paleo  går det lite si och så. Jag har tappat mycket fokus på sista tiden och fortfarande problem med min magvärk. Har bestämt mig att inte plåga mig mer utan göra min egen paleo. Jag ska sluta äta ost och det går fakiskt ganska bra men äta såser och röror till maten. Det är gott att ha en klick bearnaisesås till maten t.ex och även att laga med creme fraiche. ( Adjö kokosmjölk men jag orkar inte längre.. ) Det är ändå inga mängder jag tar av dessa.

Idag när A kom hem sade han att han var så trött och jag kramade om honom och frågade varför. Då öppnade han ytterdörren och ropade Surprise. En överraskning blev det verkligen för det var en riktigt stor krukväxt som man brukar ha på företag. Det visade sig att hans jobb skänkte bort sina blommor till personalen och han hade noterat detta och var på plats när de delades ut. Otroligt omtänksamt och han gjorde det för min skull eftersom han själv inte är någon blomsterfantast om man säger så.. Jättefin blomma och jag har alltid velat ha en sådan. Kan också tänka mig hur tung den var att bära uppför alla våra tre trappor här hemma. Blev lite trixande i vardagsrummet innan vi hittade rätt plats. A flyttade på krukan och jag på fatet. Lagom rättvis fördelning.. :-)

Tills sist hittade vi en bra plats och rolig liten förnyelse av hemmet.

dfe277d1-0b95-4491-876c-2dd2fa932df5.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 1 feb 2017 21:55

  Jätte blomma fin kan man verklig kalla få en blomma.

 • 1 feb 2017 22:51

  Oj,  vilken stor!  Kul! :-) 

 • 1 feb 2017 22:55

  Ja vår teve ser liten ut i jämförelse med blomman.. :-)

 • 2 feb 2017 04:44

  Wow, vilken djungel-blomma! Gulligt av honom att ta med hem smileyyes

 • 2 feb 2017 07:44
  Bella50

  Han är ju för gullig....😍👍

 • 2 feb 2017 08:38
  aregnisw

  Så omtänksamt av honom yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.