icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
5 december 2017 07:00
3

En ny pusselbit på väg att läggas på plats

Jag har haft en lite jobbig period och varit väldigt trött men glad att jag har min kost som håller mig uppe. Går väldigt långsamt men jag märker att jag kan ha blusar där ärmarna var för trånga förut men min kjol väntar jag otåligt på.  Dock vet jag att det tar tid och inte att förglömma att det tar tid att gå upp i vikt. 

Kan känna att när man kommit en bit på vägen att det är då en "farlig" period infinner sig. Hjärnan pockar på. Ska dte inte vara en chokladbit till kaffet, en saffransbulle. Nu när julen närmar sig  är det extra hemtrevligt med kaffebröd till tända ljus.  Svårt men det gäller att hålla hitta sina vägar och hålla kvar motivationen. 

Jag har alldeles för lite motion i mitt liv och vill ändra på det.  Betyder så mycket både för psyket och hälsan.  Jag är ganska orörlig då jag har ett stillasittande arbete och inte nog med det så är mitt fritidsintresse schack.  Plus en och annan film framför teven.  Dags för ändring! 

I lördags åkte jag till Stadium med A och köpte nya träningskläder. Kände att jag ville ha något fint som man blir glad av och det blev blommiga träningsbyxor med grå topp till. Känns väldigt inspirerande. Imorgon ska jag köra ett zumpapass som jag får prova gratis på ett gym här i Jakobsberg.  

Lustigt nog har jobbet ett föredrag samma dag om att komma igång med motion och nya vanor och man bjuder samtidigt på lunch trevligit nog.  

Lägger ut en bild på mina fina nya kläder.. :-) 

b2b21855-dd52-41cf-b61a-02d981016c45.jpg

 

Gillar

Kommentarer

 • 5 dec 2017 07:57
  Bella50

  Härliga färger som man får lust av. Håller en 👍 nu.

  Gå inte ut för hårt...utan lite lagom så du inte tröttnar.

  Från ingenting till ett zumbapass... är en bit på vägen.

  Lycka till vännen ❤️✌️

 • 5 dec 2017 09:56
  aregnisw

  Zumba är ju toppenkul och nu har du fina träningskläder också med fina färger som man blir glad av ha det så bra och kul nu framförallt heart

 • 6 dec 2017 07:02

  Tack Aregnisw och Bella  och känns verkligen som jag gör rätt nu. Inte bra att tappa motionen helt . Jag ska ta det lugnt ikväll och i min egen takt.  

   

  Grattis Bella på din tvåårsdag igår! heart Förstår vilken härlig känsla och bra gjort!

Logga in för att skriva en kommentar.