icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1059219
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 September 2016 07:55
1

En ny dag

Igår när jag åkte pendeltåg kom en man fram och ställde sig framför en annan man och förkunnde med hög röst att idag var första dagen i resten av hans liv. Mottagaren av budskapet såg inte så inspirerad ut och nickade bara med en trött gest. Bra budskap men kanske inte lika bra framförande men visst är det sanna ord.

En ny dag och en fin känsla. Ingen dag är den andra lik är också tänkvärda ord. Det finns så mycket att upptäcka och här tror jag på att ta till sig det lilla barnet man har inom sig.

Idag är det lördag och så skönt efter en intensiv vecka. Idag är jag helt ledig och imorgon ska jag ägna dagen åt att slutföra en viktig upppgift på jobbet inför ett kommande möte.

Idag ska jag åka till Kista galleria lite senare på dagen och köpa en ny våg samt kolla lite för det var längesedan jag var där. Vilken skillnad mot när jag bodde i Kista men måste säga att det har gått åt mycket mindre pengar till shopping vilket är bra. Jakobsbergs gallleria stänger " redan" fem på helgerna så jag hinner inte riktigt med där.

Gillar

Kommentarer

  • 17 Sep 2016 08:32
    Bella50

    Inget ont som inte har nåt gott med sig...är ett annat bra ordspråk.👏👏

    Senast uppdaterad 17 Sep 2016 08:33

Logga in för att skriva en kommentar.