icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
11 maj 2014 22:59

En mycket fin helg trots en dålig start

Vaknade på lördagmorgon med ångest och huvudvärk. Ibland känns tillvaron så bräcklig som människa och jag fick så många funderingar. MItt jobb, tänk om jag inte får ha det kvar, hur ska jag klara mig och så vidare.. Jobbigt och jag fick inte så mycket gjort under dagen. Sedan åkte jag till A och allt kändes bättre. Matmässigt inte helt perfekt som tidigare när vi träffas även om det blivit bättre. Jag tar det som det är tills vidare, tills jag får energi att planera mer och allt kommer att bli bättre när vi så småningom flyttar ihop. Nu tackade jag nej till en glass på förmiddagen och A skakade besviket på huvudet och han var också förvånad att jag glömt munkarna i torsdags morse. De var fortfarande kvar men jag har övertygat honom att tre munkar är inte något för mig just nu. Vi åt baklava igår när vi såg en spännande film och något medvetet avsteg får det bli när det är helg men inte för mycket. Jag har jobbat några timmar ikväll och det känns bra inför arbetsveckan. Ser fram emot veckan då mycket roliga saker ska hända. Vägningen på tisdag vet jag inte om jag ser fram emot dock.. Svårt att veta men jag kämpar och det är bara andra veckan och jag har faktiskt förändrat min livsstil radikalt när det gäller sötsaker , bara det en seger i sig.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.