icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
23 september 2015 18:56
3

En mycket bra och fin dag

Märkligt hur saker kan förändra sig.Jag kände mig lite trött och modfälld imorse när jag skulle iväg till naprapraten och då känns det lite extra jobbigt att åka iväg utan frukost men jag klarade att inte äta något fram tlll lunch.  Behandlingen gick väldigt bra. Han använder någon blandning av akupunktur och elektricitet.Intressant kombination. Också att han jobbade även med min andra axel för allt är ju en helhet och påverkar. Förra gången var jag helt slut efter behandlingen och hade  väldigt ont. Idag gick jobbet hur bra som helst och jag hade inte ont alls. Hoppas,hoppas det är ett gott tecken. Jag ska dit igen nästa vecka och sedan ska vi göra en utvärdering.

Jag har precis ätit min kvällsmat, rostbiff och ost med en kopp te. Nu är jag behagligt mätt och inte sugen på något annat. Nu känner jag att jag kan sätta kompassen mot rätt kurs igen och börjar få kontroll.

Idag i receptionen hos naprapraten hörde jag att de pratade om kaffe med majonäs att det var så gott... Hjälp??  Är det verkligen möjligt.Hur som helst ska jag faktiskt prova fettkaffe men inte med majonäs utan även jag ska köra Lissalos recept. En halv matsked smör låter lagom och vispad grädde på det låter gott. Känner mig lite rädd för smöret att det ska smaka otäckt i kaffet men varför inte prova..

Gillar

Kommentarer

 • 23 sep 2015 19:12
  aregnisw

  Så skönt att allt gick bra och att du känner dig bättre nu i humör o kropp, jo fettkaffe med smör dricker jag varje morgon men istället för grädde i har jag kokosolja 1 msk smör och 1 tsk kokosolja är jättegott det med och kan rekommenderas. Men ska nog testa Lissalos recept om jag blir sugen nån gång. Jag tyckte också det inte verkade gott med smör i kaffet men jag lovar det är kanon. smiley

 • 23 sep 2015 22:19
  Bella50

  Olja är jag fortfarande tveksam tilll....😬 Men det var jag till smör oxå Från början 

  härligt att dagen blev så bra Eleganz ❤️

 • 24 sep 2015 06:25

  Märkligt med fettkaffe att det ska vara så gott Jag måste prova det framöver.Jag hoppar nog oljan och nöjer mig med smör..

Logga in för att skriva en kommentar.