icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1102888
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.
17 juli 2019 23:29
4

En lyckad helg

Jag åkte i fredags eftermiddag till Schack-SM i Eskilstuna.  Jag var så trött när jag gick upp halv sex på morgonen och jag skulle jobba halva dagen.  Undrarde verklgien hur jag skulle orka spela mellan 17.00 och tio på kvällen.  Fantastiskt nog inledde jag med vinst i min grupp och det fortsattte att gå bra under helgen.  Jag ledde hela tiden men slutade tvåa till sist.  Roligt med en liten framgång och känns inspirerande! 

En annan bra sak var att jag ätit så bra.  Helt enligt LCHF hela helgen  och mått så bra av det.  Skillnad mot förr i tiden då det blev choklad och kaffebröd när jag spelade schack.  Nu har jag inte känt något behov av det och veckan har fortsatt på samma sätt. 

Det har varit en intensiv tid sedan jag kom hem sent i söndags kväll.  Tar sådan tid nu att ta sig med  kommunikationer då det inte går några pendeltåg från Jakobsberg.   De pendeltåg som är i trafik fungerar inte alltid så bra. Ikväll tog det fyrtio minuter att åka en station mellan Odenplan och Solna och vi kröp fram.  Sammanlagt två timmar att ta sig hem. 

Blir skönt att pusta ut lite i helgen och jag kommer att hålla mig på hemmaplan. 

Gillar

Kommentarer

 • 18 juli 2019 06:01
  Lovis

  Grattis till "silvret" smiley Trist när kollektivtrafiken strular angry

 • 18 juli 2019 06:37

  Tack Lovis och det var verkligen roligt!  Lägensedan det gick så bra för mig i schack och kul att se att träning ger resultat. 

  Kollektivtrafiken är helt upp och nedvänd men jag har hittat en bra rutt på morgonen som verkar fungera förhoppningsvis. 

 • 18 juli 2019 08:36
  mosel

  Grattis!

  Vad jobbigt med pendeln. 

 • 18 juli 2019 20:44

  Tack Mosel ! Idag gick det llite lättara att ta sig hem med pendeln och tog bara en timma. Mycket det men mer normalt.  Nu är det bara en vecka kvar så går pendeltågen som vanligt igen. 

  LissaLo, tack och vad fina blommor!  Betydde mycket för mig med denna framgång.

Logga in för att skriva en kommentar.